Kraanverhuurbedrijf Haveman
De Wringen 7
7984 NL  Dieverbrug

Puin- en afvalcontainers

geen fratsen, wel duidelijkheid

Bij Haveman Kraanverhuurbedrijf kunt u puin- en afvalcontainers huren voor korte en lange periodes. Via ons profiteert u van onderstaande voordelen.

  • Voordelige tarieven 
  • Snelle levering in een straal van honderd kilometer om Dieverbrug 
  • Optimale service en dienstverlening 
  • Maximale betrouwbaarheid

Door puin- of afvalcontainers te huren kunt u snel het puin van uw verbouwing of renovatie afvoeren. Wij leveren zowel open als gesloten containers; deze zijn verkrijgbaar met inhoudsmaten als 8 m³, 10/12 m³, en 17 m³.

Werkwijze

Ons verhuurbedrijf komt de container persoonlijk bij u afleveren op de gewenste locatie en het gewenste tijdstip. Na het gebruik van de container zullen wij het afval netjes voor u afvoeren. Hierbij houden we rekening met de geldende milieuregels en gemeentelijke bepalingen. U bent dus verzekerd van een oplossing die voldoet aan de wettelijke regelgeving. De prijzen voor het huren van een container worden op maat berekend.

Contact

Wilt u puin- of afvalcontainers huren? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 06-54221090. U kunt ook het formulier op de contactpagina invullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht. Haveman Kraanverhuurbedrijf verricht de werkzaamheden zowel overdag, in de avonden, en in de weekenden. Vraag ons naar de mogelijkheden.