Kraanverhuurbedrijf Haveman
De Wringen 7
7984 NL  Dieverbrug

Diensten

geen fratsen, wel duidelijkheid

Haveman Kraanverhuurbedrijf is gespecialiseerd in kraanverhuur in Drenthe / Overijssel en Friesland.

Onze mensen zijn zeer deskundig en hebben een grote liefde voor hun vak.

Wij vertellen u hier graag meer over. Van jongs af aan zit Jantinus met veel plezier op grote machines: trekkers, vrachtwagens, graafmachines en dergelijke. Door de jarenlange ervaring in combinatie met een uitgebreid wagenpark weet Jantinus als geen anders hoe je met deze machines de mooiste resultaten behaalt. Wij leveren de mooiste resultaten voor aannemers, hoveniers, particulieren en bedrijven in de landbouw. Ons bedrijf is voornamelijk werkzaam in een straal van 100 kilometer om Dieverbrug in Drenthe (regio Smilde, Assen, Westerbork, Groningen, Emmen, Wolvega, Hoogeveen, Meppel, Heerenveen, Emmeloord.)

Visie op kraanverhuur in Drenthe

De visie van ons bedrijf luidt ‘geen fratsen, wel duidelijkheid!’ Ieder project wordt vooraf besproken en er wordt, waar nodig, meegedacht aan de laatste puntjes om het project succesvol te kunnen afronden. Alle projecten worden nauwkeurig en uitsluitend met vakmensen uitgevoerd.

Contact

De kosten voor kraanverhuur in Drenthe, Overijssel en Friesland worden op maat berekend. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 06-54221090. U kunt ook het formulier op de contactpagina invullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

Haveman Kraanverhuurbedrijf verricht de werkzaamheden zowel overdag, in de avonden, en in de weekenden.

Vraag ons naar de mogelijkheden.