Kraanverhuurbedrijf Haveman
De Wringen 7
7984 NL  Dieverbrug

Groen- en grondwerk

geen fratsen, wel duidelijkheid

Groen- en grondwerk

Voor groen- en grondwerk bent u bij Haveman Kraanverhuurbedrijf aan het juiste adres. Wij verzorgen diensten als de inzet van kranen, containerverhuur, grondsoorten en leveren van bestratingen. U kunt ons inschakelen voor de onderstaande diensten.

  • Inzet van MINI / MIDI / MAXI – kranen
  • Verhuur van puin – en afvalcontainers
  • Leveren van bestratingen
  • Bijkomende diensten in groen- en grondwerk

Alle werkzaamheden worden netjes en vakkundig door ons uitgevoerd, van te voren spreken we alles duidelijk met u door, en gemaakte afspraken worden altijd door ons nagekomen.

Inzet van MINI / MIDI / MAXI – kranen voor groen- en grondwerk

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur van MINI / MIDI / MAXI – kranen voor groen – en grondwerk. Wij leveren de kranen met bijpassende voorzetstukken waaronder maaikorven, bomenknipper, stobbenboor en knijperbakken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Verhuur van puin- en afvalcontainers

Wij verhuren puin- en afvalcontainers voor zowel de korte en lange termijn. De prijzen worden hiervoor op maat berekend.

Leveren van bestratingen

U kunt tevens bij ons terecht voor het laten bestraten van tuinen, bedrijfsterreinen, en boerenerven.

Bijkomende diensten in groen- en grondwerk

Haveman Kraanverhuurbedrijf is ook inzetbaar bij de bosrand, bomen onderhoud, leveren van grond / zand / verhardingmateriaal, het afplaggen van rietlanden, aanleggen van infrastructuur, uitbaggeren van sloten en vijvers, en voor het bouwrijp van kavels en bedrijfsterreinen en slootonderhoud.

Contact

Hebt u vragen over onze diensten in groen- en grondwerk? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0521-343647 . U kunt ook het formulier op de contactpagina invullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

Haveman Kraanverhuurbedrijf verricht de werkzaamheden zowel overdag, in de avonden, en in de weekenden. Vraag ons naar de mogelijkheden.