Kraanverhuurbedrijf Haveman
De Wringen 7
7984 NL  Dieverbrug

Overig groenwerk

geen fratsen, wel duidelijkheid

Haveman Kraanverhuurbedrijf is ook inzetbaar bij de bosrand, bomen onderhoud, aanleggen van infrastructuur, het afplaggen van rietlanden, uitbaggeren van sloten en vijvers, het bouwrijp maken van kavels en bedrijfsterreinen, voorbereiding op tuinaanleg en/ of groenvoorziening, en bij overig groenwerk.

Eenmalig en periodiek groenonderhoud

Afhankelijk van uw behoefte verrichten wij eenmalig onderhoud of maken wij periodieke afspraken. Wij zijn deskundig in het onderhoud en beheer van groenvoorzieningen, ons bedrijf beschikt over de juiste vakmensen en een uitgebreid machinepark. Al onze mensen zijn VCA gecertifieerd. Het machinepark bestaat uit meerdere MINI / MIDI / MAXI kranen met voorzetstukken waarmee we eenvoudig al het groenwerk voor u kunnen uitvoeren. De prijzen voor het groenwerk worden door ons op maat berekend; wij verrichten onze werkzaamheden in straal van honderd kilometer om Dieverbrug in Drenthe / Overijsel en Friesland.

Contact

De prijzen voor het overig groenwerk worden op maat berekend. Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 06-54221090. U kunt ook het formulier op de contactpagina invullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht. Haveman Kraanverhuurbedrijf verricht de werkzaamheden zowel overdag, in de avonden, en in de weekenden. Vraag ons naar de mogelijkheden.