Kraanverhuurbedrijf Haveman
De Wringen 7
7984 NL Dieverbrug

puin-en afvalcontainers huren?

Snel en betrouwbaar puincontainer huren

Tijdens uw werkzaamheden komt er een hoop puin vrij. Haveman bied de mogelijkheid om een passende puincontainer te huren. U kunt verschillende puincontainers huren voor kortere en/of langere periodes. Haveman ontzorgt u compleet, wij komen uw puincontainer op de juiste locatie en de juiste tijd afleveren. Na het gebruik van de container voeren wij uw puincontainer af. 

► Wilt u meer informatie over het huren van een puincontainer? Neem gerust contactop voor de opties. ► Direct een afspraak maken? Bel naar: 0521-343647

 

 

Kies voor de service van Haveman

Service hebben wij hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat de klant compleet onzorgt wordt van het des betreffende probleem. Wij bieden verschillende mogelijkheden omtrent het huren van puincontainers. Zo bieden wij de verschillende groottes als:

→  8 m³
→ 10 m³
→ 12 m³
→ 17 m³

Zo betaald u voor wat u nodig heeft. Een puincontainer huren bij Haveman neemt verschillende voordelen met zich mee. Bekijk hier de voordelen bij het huren van een puincontainer:
​​

  • Voordelige tarieven 
  • Snelle levering in een straal van 100 kilometer om Dieverbrug 
  • Optimale service en dienstverlening 
  • Maximale betrouwbaarheid

De tarieven voor het huren van een puincontainer worden voor u op maat berekend. Door onze snelle service en optimale dienstverlening bent u compleet ontzorgt voor het huren van een puincontainer. 

Milieubewuste service

Na het gebruik van de puincontainer zullen wij het afval netjes voor u afvoeren. Hierbij houden we rekening met de geldende milieuregels en gemeentelijke bepalingen. U bent verzekerd van een oplossing die voldoet aan de wettelijke regelgeving. De prijzen voor het huren van een puincontainer worden op maat berekend.

 

► Wilt u meer informatie over het huren van een puincontainer? Neem gerust contactop voor de opties. ► Direct een afspraak maken? Bel naar: 0521-343647