Kraanverhuurbedrijf Haveman
De Wringen 7
7984 NL Dieverbrug

Kraanverhuur Drenthe

Mobiele kraan huren 

Wilt u een mobiele kraan huren? Bij Haveman bent u op de juiste plek om diverse soorten kranen te huren. Kraanverhuur Haveman beschikt over verschillende soorten kranen. Zo heeft u de juiste kraan voor de juiste klus. Haveman beschikt over:

  • MINI Kranen
  • MIDI Kranen
  • MAXI Kranen

Zo kunt u vrijwel alles doen met deze kranen, zowel horizontaal als verticaal.

Kies verstandig, kies Haveman

Kraanverhuur Haveman staat onder andere voor:

→ Scherpe prijzen
→ Op de juiste plaats op de juiste tijd
→ Mee denken met de klant
→ Veilig werken

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om op de juiste plek op de juiste tijd te zijn. Zo heeft u geen oponthoud en lopen de werkzaamheden volgens plan. Klussen zijn ons niet snel te groot, wij worden graag uitgedaagd.

Kraanverhuur Haveman is gespecialiseerd in alle vakken binnen het grondverzet. Deze kranen zijn geschikt voor het aanleggen van de infrastructuur, afplaggen van rietlanden, uitbaggeren van sloten/vijvers en nog veel meer.

► Wilt u meer informatie over kraanverhuur? Neem gerust contactop voor de opties. ► Direct een afspraak maken? Bel naar: 0521-343647

kraanverhuur voor grondwerk

Ons bedrijf verzorgt kraanverhuur voor grondwerk. Bij ons kunt u diverse MINI / MIDI / MAXI – kranen huren. Het is van belang dat er een juiste voorzetstuk wordt gebruikt bij de bijbehorende werkzaamheden. Zo bieden wij voorzetstukken als:

→ Maaikorven
→ Puinbakken
→ Bomenknipper
→ Stobbenboor
→ Knijperbakken
→ Banaanbakken
→ Dieplepelbakken
→ Kantelbakken
→ Stenenklemmen
→ Domenknipper

De machines en voorzetstukken voor kraanverhuur in grondwerk worden allemaal vakkundig in onze eigen werkplaats onderhouden. Zo waarborgen wij optimale kwaliteit van onze dienstverlening.


De MINI / MIDI / MAXI – kranen kunnen ingezet worden voor diverse werkzaamheden. Onderstaande werkzaamheden geven een kort overzicht van de mogelijkheden.

  • Ondergronden egaliseren, ophogen, en verstevigen 
  • Aanleggen van infrastructuur 
  • Verzorging van parken en groenvoorzieningen 
  • Afplaggen van rietlanden 
  • Uitbaggeren van sloten en vijvers 
  • Onderhoud rond vakantiewoningen, boerderijen en bedrijven


► Wilt u meer informatie over kraanverhuur? Neem gerust contactop voor de opties. ► Direct een afspraak maken? Bel naar: 0521-343647