Kraanverhuurbedrijf Haveman
De Wringen 7
7984 NL Dieverbrug

Bestrating in Drenthe / Overijssel en Friesland

Bestrating in Drenthe

Naast de verhuur van MINI / MIDI / MAXI – kranen en containers kunt u bij ons terecht voor bestrating in Drenthe / Overijssel en Friesland. Wij verzorgen sierbestrating van tuinen, bestrating van bedrijventerreinen en boerenerven, ook kunnen wij zandbanen voor u vakkundig profileren.

Sierbestrating door Haveman

Één van de diensten die wij aanbieden is het leggen van sierbestrating voor tuinen en opritten. Bij het aanleggen van tuinen is het belangrijk dat de bestrating niet verzakt, wij hebben veel ervaring met bestrating in Drenthe/ Overijssel en Friesland, en wij doen geen concessies aan de fundatie van uw bestrating. Wij nemen u dit zware werk graag uit handen.

Aanleggen en bestraten van bedrijventerreinen

U kunt tevens bij ons terecht voor het bestraten van bedrijventerreinen en –erven. Dit doen wij professioneel, met goed materiaal, en onze werknemers zijn VCA gecertificeerd. Ons bedrijf kan elk project aan! De prijzen voor bestrating in Drenthe worden op maat berekend. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald!

Kies verstandig, kies Haveman

Wij van Haveman weten als geen ander hoe je moet bestraten. Met onze vele jaren ervaring is geen klus te groot! Wij weten hoe wij met machines om moeten gaan, wat wel en niet kan, hoe het gedaan moet worden. Zoals het bij ons luid. Geen fratsen, wel duidelijkheid!

 

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem gerust contact op.